Driftsavtale

Driftsavtale

Vedlikehold er viktig! Malen nettsidene dine er laget på er satt sammen av flere elementer (rammeverk/mal, widgets, innstikk o.l.). Innstikk og widgets «plugges» inn i WordPress-malen, som moduler.

Disse elementene gjennomgår oppdateringer og videreutvikling. For at sidene dine skal fungere godt, må de oppdateres jevnlig. Dette kan du gjøre selv, eller du kan overlate det til oss. Ønsker du er slik serviceavtale, ta kontakt!

I driftsavtale ligger generell support og svar på spørsmål via mail (telefon også om ønskelig) Små endringer på sidene og forslag til funksjoner om dette trengs. Tar arbeidet tid så blir det informert om pris før igangsettelse. Responstid på support er svar innen 24 timer. Det blir som regel tatt tak i så fort som det er mulig. De fleste kundene får svar innen et par timer. Alle henvendelser blir prioritert da drift av nettside skal være så enkelt som mulig for dere.

Når du har driftsavtale oppdateres WordPress, temaer, og plugins. Det aktiveres og slik at feilede innloggingen på nettsiden, som regel fra Asia og Øst-Europa blokkeres. Dette kan en skjelden gang blokkere reelle innloggingen, en blir da utestengt i 30-60 minutter.

Det anbefales å bruke cache/mellomlagring på sidene og dette blir aktivert med driftsavtale.

Med driftsavtale tas det backup av hele kontoen til nettsiden hver natt. Det spares på ukentlig og månedlig backup i tillegg. Det anbefales i tillegg at du som kunde har egen backup.

Få driftsavtale i dag!

Fyll ut skjema!

Fyll ut kontaktskjemaet i dag så tar vi kontakt med deg for å ordne driftsavtale på din nettside. Det er enkelt og greit.

    Ditt navn (obligatorisk)

    Telefonnummer

    E-post (obligatorisk)

    Melding